sakk játék 2
Sakk játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
A sakk játékok egy táblajátékok (és sport) általában két személy játszhatja, de az online változatokban általában a gép ellen játszhatunk. A sakk szó a perzsa shah szóból ered, ami uralkodót jelent. A sakk történelme már a legendák világába nyúlik vissza, eszerint egy brahmin találta fel a sakkot. Jutalmul az uralkodótól mindössze annyi búzaszemet kért, amennyi a sakktábla mezőire a következő szabály szerint rátehető. Az első mezőre egyet, a másodikra kettőt, a harmadikra négyet, vagyis az előzőnek a dupláját, ennyi búza összesen sincs a Földön! Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, kettő a második ahol biztosan nem csalódsz!
A sakk játékok egy táblajátékok (és sport) általában két személy játszhatja, de az online változatokban általában a gép ellen játszhatunk. A sakk szó a perzsa shah szóból ered, ami uralkodót jelent. A sakk történelme már a legendák világába nyúlik vissza, eszerint egy brahmin találta fel a sakkot. Jutalmul az uralkodótól mindössze annyi búzaszemet kért, amennyi a sakktábla mezőire a következő szabály szerint rátehető. Az első mezőre egyet, a másodikra kettőt, a harmadikra négyet, vagyis az előzőnek a dupláját, ennyi búza összesen sincs a Földön!
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen sakk játék, kettő a második ahol biztosan nem csalódsz!